Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέες αποκαλύψεις για τον Δάκη: Εχει αδυνατίσει πολύ, δεν του μεταφέρουμε όσα γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί

Διίστανται οι απόψεις για την ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δάκη και το γεγονός ότι πια ζυγίζει μόλις 42 κιλά. Ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος μίλησε στο Πρωινό για το πώς είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ εξήγησε ότι ο γνωστός χορογράφος προχώρησε στην ανάρτηση για τον Δάκη, «για να ακούγεται το όνομά του».

«Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μία σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, τα μεγαλοποιεί, για να ακούγεται το όνομά του προφανώς.

22 χρόνια που είμαι μαζί με τον Δάκη δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ο Δάκης να μιλάει μαζί του ή έστω να έρθει σε μία συναυλία ή σε ένα μαγαζί. Ο Δάκης είναι αδύναμος κι επικοινωνεί με τους 10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί. Τα κιλά του δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς, καθώς δεν τον ζυγίζουμε. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, ακούει μουσική. Δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ. Είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!