Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Μέγκαν Φοξ ανοίγει τρύπες στα ρούχα της για να κάνει πιο εύκολα sex!

Προκλητική και ασυγκράτητη, η Μέγκαν Φοξ ανοίγει… τρύπες ακόμη και στα ρούχα της για να κάνει ευκολότερα σεξ! Με μια άκρως πιπεράτη ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κάνει τα πάντα για μια εύκολη σεξουαλική επαφή με τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι, αδιαφορώντας για το κόστος. Σε στιγμιότυπο από ένα καρουσέλ φωτογραφιών που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δοκιμάζοντας outfits για την απονομή των Billboard Awards 2022, φορά μια ολόσωμη γαλάζια φόρμα και ρωτά δημοσίως τη στιλίστριά της Μέιβ Ρέιλι: «Ήταν ακριβή αυτή η φόρμα; Γιατί μόλις κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ»!

«Σε μισώ. Θα το φτιάξω», της απάντησε με χιούμορ η στιλίστρια για να ακολουθήσει ένας μικρός χαμός από σχόλια. Η ανάρτηση της σταρ δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ λίγο αργότερα, όταν ο Μασίν Γκαν Κέλι ανέβηκε για να τραγουδήσει στη σκηνή το τραγούδι «Twin Flame», δημιούργησε… σούσουρο και ερωτηματικά στο κοινό, εντός και εκτός σταδίου, όταν αποκάλεσε τη Μέγκαν Φοξ «σύζυγό» του. «Αυτό το τραγούδι το έγραψα για τη γυναίκα μου», είπε και έδωσε τη χαριστική βολή στην… περιέργεια στο μέσο του τραγουδιού, όταν κατά την εκτέλεση ακούστηκε ο ήχος ενός καρδιακού παλμού, οπότε ο Μασίν Γκαν Κέλι είπε: «Αυτό είναι και για το αγέννητο παιδί μας».

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει αν το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά ή αν περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τέταρτο για τη Φοξ. Υπενθυμίζεται πως το… εκκεντρικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Τότε η Φοξ έγραψε στη σχετική ανάρτηση: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο μπανιάν. Ζητήσαμε μαγεία… Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε μια τόσο σύντομη, φρενήρη χρονική περίοδο.

Χωρίς να γνωρίζουμε τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από αγάπη. Και το κάρμα. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει από την κόλαση και γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα “ναι”. Και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου»!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!