Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η κόρη της Πετρουλάκη στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου – «Αέρας» η Άννα Μαρία στο αγώνισμα των 400μ.

Η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, η 17χρονη Άννα Μαρία Ίβιτς, έχει κληρονομήσει τα γονίδια των γονιών της, αφού κάνει πρωταθλητισμό. Η Άννα Μαρία Ίβιτς σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, που πραγματοποιείται στο Καν της Γαλλίας.

Μάλιστα, η περήφανη μαμά της, Ελένη Πετρουλάκη, αποκάλυψε ότι η 17χρονη κόρη της κατάφερε να φτάσει στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξει στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος!

Η Άννα Μαρία Ίβιτς τερμάτισε τρίτη στη σειρά της στα 400μ. και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια βελτίωσε παράλληλα και το ατομικό της ρεκόρ. «Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα @annamariaivits Ναι το λέω δημόσια! Γιατί το αξίζεις. Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος! Ό,τι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα!

Είναι μεγάλη η προσπάθεια και όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες, αγωνίες, κούραση αλλά και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες άξια την Ελλάδα μας!» έγραψε και δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!