Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Παπανικολάου απαντά στον Καπουτζίδη: Ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τον όρο «έξυπνοι»

Την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ένα ομοφοβικό σχόλιο κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision σχολίασε μέσα από το instagram του ο Δημήτρης Παπανικολάου.

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» ήταν τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη τα οποία σχολιάστηκαν αρκετά.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αυτισμό, στο φάσμα του οποίου βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του, και είναι γνωστό πως είναι ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής ρατσισμού, θέλησε να δώσει βάση σε ένα άλλο σημείο της δήλωσης του Γιώργου Καπουτζίδη, αυτό του προσδιορισμού του ως «έξυπνος».

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω άλλους, γιατί χάνω τη δουλειά με τον εαυτό μου και χρόνο σε πιο σοβαρά θέματα. Θα κάνω, όμως, μία εξαίρεση. Ο κ. Καπουτζίδης μού είναι πολύ συμπαθής και θέλω να πιστεύω -και για ευνόητους προσωπικούς λόγους- ότι είμαι αντιρατσιστής ως εκεί που δεν πάει και σέβομαι τη μοναδικότητα του καθενός.

Αν με καλέσουν σε 100 εκπομπές, θα μιλήσω 100 φορές για ένα θέμα σοβαρό που μπορεί να βελτιωθεί και όποιος θέλει να το δει καλώς, όποιος δεν θέλει αλλάζει κανάλι, τόσο απλά. Αν με καλέσουν, όμως, να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ, θα σχολιάσω τον αγώνα μπάσκετ και θα μείνω σε αυτό. Επίσης, ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους “έξυπνοι” ή “πετυχημένοι”. Υπάρχει κόσμος, π.χ. που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και δεν έχει αυτή την ευκαιρία» έγραψε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!