Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μελίνα Κανά: Στο πρόβλημα υγείας που είχα, έπαιρνα κουράγιο από την κόρη μου και την πίστη μου

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μελίνα Κανά στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη.

Η τραγουδίστρια μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες περιπέτειες υγείας που είχε σε νεαρή ηλικία, στους χωρισμούς της και στην κόρη της.

«Έπρεπε να εξασφαλίσω στην κόρη μου μια στέγη γιατί δεν μπορούσα να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη – Αθήνα, έπρεπε να της φτιάξω μια φωλιά» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως είναι η τυπική Ελληνίδα μάνα που λέει «ζακέτα να πάρεις» και ανησυχεί για το αν η κόρη της κοιμάται και τρώει καλά.

«Όλοι μας έχουμε πει σε στιγμές ευτυχίας «Θεέ μου να μην τελειώσει αυτό που ζω» και σε στιγμές δυστυχίας “βοήθεια, κάποιος να με σώσει”» αναφέρει και θυμάται τις δυσκολίες που έχει περάσει με την υγεία της. Η πρώτη όπως λέει ήταν λίγο πριν τα 40 και αφορούσε την καρδιά της και η δεύτερη ήταν μετά από μία επέμβαση στον αυχένα της.

«Μόλις έλεγα «γιατί σε μένα; τι αδικία είναι αυτή;», έβλεπα μπροστά μου έναν άνθρωπο σε αμαξίδιο, έβλεπα έναν άνθρωπο τυφλό, ένα παιδάκι με αναπηρία» λέει και αποκαλύπτει πως έπαιρνε κουράγιο από το νεαρό της ηλικίας της, το παιδί της και την πίστη της.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!