Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η μάχη των οπισθίων – Ο διακαής πόθος των γυναικών και το φετίχ των ανδρών

Στητά, ολοστρόγγυλα οπίσθια: διακαής πόθος των γυναικών, φετίχ των ανδρών. Την αρχή για μια νέα μόδα με πρωταγωνιστές τα οπίσθια έκανε η Τζένιφερ Λοπέζ, όταν μας συστήθηκε το 1999 με το τραγούδι της «If you had my love».

Το βίντεο κλιπ δεν ανέδειξε μόνο το τραγούδι και τη φωνή της, αλλά και τα χορευτικά και σωματικά της προσόντα. Το μέγεθος και το σχήμα του πισινού της έγιναν σήμα κατατεθέν και επίκεντρο ασταμάτητου κουτσομπολιού τα επόμενα χρόνια, συμβάλλοντας στην άνοδο της φήμης και του κασέ της. Μέχρι που οι σελίδες των tabloids βρήκαν την… Κιμ Καρντάσιαν, η οποία πήγε το θέμα «μέγεθος οπισθίων» σε άλλο επίπεδο. Μάλιστα, όταν δημοσίευσε την πρώτη της «belfie» (από τις λέξεις selfie και butt, αυτοφωτογραφία και ποπός), τον Οκτώβριο του 2013, προκάλεσε φρενίτιδα και τάση, καθώς πολλές επίδοξες stars των social media, που ήθελαν να επιδοθούν σε άγρα ακολούθων, άρχισαν να βγάζουν belfies σωρηδόν. Πολλές, βέβαια, πέρασαν πρώτα από τα χειρουργικά κρεβάτια για λιπομεταφορές ή προσθήκες σιλικόνης, ώστε να μεγαλώσει ο ποπός, να μικρύνει η μέση και το σώμα να μοιάζει με κλεψύδρα ή και «σίγμα τελικό» (S) για όσες χάριν συμμετρίας έβαζαν σιλικόνη και στο στήθος. Ωστόσο, το σημαντικό γεγονός είναι ένα: τα κοινωνικά δίκτυα και tabloids γέμισαν πισινούς, μεγάλους και μικρούς, που γίνονταν viral για μήνες ή για χρόνια, αλλά για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

Η εφημερίδα «The Sun» έφτιαξε το Top 20 των διάσημων και ωραίων ποπών: Πλην της JLo και της Κιμ Καρντάσιαν, το γύρο του κόσμου έκανε της παράνυμφης Πίπα Μίντλετον, της οποίας η φωτογραφία να σκύβει με την ολόλευκη τουαλέτα της να πιάσει το νυφικό της αδελφής της, δούκισσας του Κέιμπριτζ, ήταν πρωτοσέλιδο για μήνες! Στους μικροσκοπικούς και χαριτωμένους ανήκουν της τραγουδίστριας Κάιλι Μινόγκ, των μοντέλων Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Ρόζι Χάντιγκτον Γουάιτλι, Κένταλ Τζένερ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τζέσικα Άλμπα, στους μεσαίου μεγέθους των τραγουδιστριών Κίμπερλι Γουόλς, Ρίτα Όρα, Ριάνα, Ίγκι Αζαλέα και της παρουσιάστριας Κέλι Μπρουκ και στους μεγάλους της Μπιγιονσέ, των μοντέλων Άμπερ Ρόουζ, Ντέμι Ρόουζ και Κόκο Όστιν, ενώ τα σκήπτρα των πολύ μεγάλων οπισθίων κατέχουν η πρώην στρίπερ Μπλακ Τσάινα και μακράν η Νίκι Μινάζ.

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!