Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διάσημος Έλληνας χτένισε τη Ζιζέλ στην πιο σέξι της φωτογράφιση (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Αυτή η φωτογράφιση δεν ήταν σαν τις άλλες. Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του “V“, του βελούδινου, εμβληματικού περιοδικό μόδας, που στο τωρινό του τεύχος “μπούσταρε” τη Ζιζέλ (Gisele Bündchen) ως ιέρεια του καλοκαιριού.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, που δικαίως είναι το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών, άλλωστε η καριέρα της κρατάει ήδη 23 ολόκληρα χρόνια, ενώ στο κατώφλι των 42 είναι πιο fit από ποτέ, φορώντας τα πιο σέξι κομμάτια που επέλεξε ειδικά για εκείνη και το έντυπο ο Γκρο Κέρτις, αφέθηκε στα χέρια του εξπέρ των “κλικ” Γκετζ Μετζίμποφ και στο μακιγιάζ του σπεσιαλίστα του οίκου Dior Σαμ Βισέρ.

Η συνέχεια περιλάμβανε μαλλί και στην προκειμένη, τα σαΐνια του εντύπου επιστράτευσαν τον top. Μιλάμε για τον Πάνο Παπανδριανό, τον διεθνούς εκτοπίσματος Έλληνα hair stylist, που επιμελείται την κόμη στρατιάς διασημοτήτων.

Η Μπέλα και η Τζίτζι Χαντίντ ιδίως δεν τον αλλάζουν, ενώ και η Ζιζέλ τον λατρεύει. Το αποτέλεσμα της τέχνης του, το βλέπετε: Το αγαπημένο, μακρύ κυματιστό μαλλί της Ζιζέλ στα καλύτερά του.

Tip

Η φωτογράφιση έγινε σε πριβέ παραλία του Μαϊάμι, με τη Ζιζέλ σε τρελά κέφια. Φαίνεται άλλωστε!

 

Στο στιγμιότυπο, ο Πάνος Παπανδριανός με τη Μπέλα Χαντίντ
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!