Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Νανά Καραγιάννη.

«Από τη συνεργασία μου με τη Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή “Τελεία και παύλα” θυμάμαι τα καλύτερα. Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει. Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια. Παραγγέλναμε και αφού τρώγαμε εκείνη έφευγε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει» είπε χαρακτηριστικά.

Η πιο δύσκολη στιγμή της στην τηλεόραση

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές στον αέρα των εκπομπών που έκανα. Έπρεπε να χειριστώ τσακωμούς για κάποια ριάλιτι παιχνίδια και φώναζε ο ένας στον άλλον. Αυτή η οχλαγωγία με ενοχλεί πολύ. Ενώ γίνονταν οι τσακωμοί, μου μιλούσαν οι συνεργάτες μου από το κοντρόλ και δεν μπορούσα να τους ακούσω από το θόρυβο. Είχαμε κάνει μία συνέντευξη σε μία γυναίκα.

Βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν εξέφρασε μόνο τη δυσαρέσκεια της, άλλα καταράστηκε την κόρη μου. Δεν θυμάμαι τί είπα εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Το ξεπέρασα όμως εύκολα και δεν της κρατάω κακία. Η τηλεόραση είναι αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τηλεόραση», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!