Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καπουτζίδης: Είμαι καλή, έξυπνη και πετυχημένη αδερφή (Βίντεο)

Τους δώδεκα πόντους, το βραβείο και πολλά συγχαρητήρια έδωσαν κάποιοι χρήστες του Twitter στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος απάντησε σε εκείνον που τον αποκάλεσε «κακιά αδελφή», ενώ κάποιοι άλλοι το βρήκαν πολύ τραβηγμένο και κάποιοι προκλητικό.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε συγκεκριμένα: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Οι χρήστες του Twitter διχάστηκαν, με κάποιους να τον αποθεώνουν για το θάρρος του κι άλλους να αναφέρουν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος τη συγκεκριμένη στιγμή να γίνει αυτή η αναφορά, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι όλο αυτό το είχε προσχεδιάσει προκειμένου να μιλήσει για τους ομοφυλόφιλους, κάτι που κάνει τον τελευταίο καιρό με ένταση σε κάθε του εμφάνιση. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα πικρόχολα σχόλια, που ανάφεραν ότι χρησιμοποίησε τη δημόσια τηλεόραση σε μια βραδιά με μεγάλη θεαματικότητα για να προβάλει το σίριάλ του «Σέρρες».

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16 Μαΐου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!