Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι είπε η Αμάντα Γεωργιάδη μετά τον τελικό-Ποιος ήταν συνεχώς δίπλα της

Περήφανη δήλωσε η Αμάντα Γεωργιάδη που κατέκτησε την 8η θέση στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Die together». Η νεαρή τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ τις Κυριακής και οι κάμερες την εντόπισαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Νιώθω καλά. Είμαι περήφανη και ελπίζω να είναι και οι Έλληνες. Ήταν πολλά καλά τραγούδια φέτος και είμαι ευτυχισμένη», είπε αρχικά η Αμάντα Αμάντα Γεωργιάδη. Τέλος δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν από το πρώτο λεπτό δίπλα της: «Το αγόρι μου ήταν δίπλα μου στην Eurovision. Ήταν πολύ περήφανος και είχε πολύ άγος και ήταν κουρασμένος. Χάρηκε. Η 8η θέση είναι μια χαρά».

Αμέσως μετά το τέλος της Eurovision η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει την οικογένεια της και όσους την στήριξαν. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί», έγραψε η τραγουδίστρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!