Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2022: Μεγάλη νικήτρια η Ουκρανία – Στην 8η θέση η Ελλάδα

Μεγάλος νικήτρια στην Eurovision 2022 είναι η Ουκρανία, επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά.

Η Ελληνίδα… νεράιδα, όπως πολλοί αποκάλεσαν την Αμάντα Γεωργιάδη με την εντυπωσιακή αλλά συγχρόνως και ρομαντική εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, έκανε αυτό για το οποίο είχε δεσμευτεί!

Η νεαρή ερμηνεύτρια του Die together κατάφερε τελικά να κατακτήσει μία διόλου κακή θέση στον τελικό του φετινού 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η δέσμευσή της πριν δώσει τον αγώνα της on stage, να χαρίσει δηλαδή τον καλύτερό της εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έγινε πράξη.

Η Αμάντα, όπως στον Α’ Ημιτελικό, έτσι και απόψε, στον μεγάλο τελικό, ερμήνευσε το κομμάτι της με ηρεμία, προσήλωση στο στόχο της και χωρίς εξάρσεις και μάγεψε την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γραφεία στοιχημάτων μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν τον τελικό, έδιναν την Ελλάδα μέσα στην πρώτη δεκάδα, καθώς το τραγούδι, από την πρώτη κιόλας μέρα προώθησής του στην Ευρώπη και τους eurofans είχε κατακτήσει τις καρδιές όλων.

Σε μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και στην ιστορία των Ελληνικών συμμετοχών στη Eurovision θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα ή καταποντιζόταν σε πολύ χαμηλές θέσεις στην τελική κατάταξη ή κατάφερνε να μπει στην τελική δεκάδα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!