Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κοραλία Καράντη: Τα σεξιστικά σχόλια και ο άγνωστος τρίτος γάμος της

Η Κοραλία Καράντη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για τον ηλικιακό ρατσισμό, τις κακοποιήσεις που υπέστη, τις σχέσεις της με τους άντρες και τον γιο της ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη ενός τρίτου άγνωστου γάμου.

«Ο δρόμος της αρετής είναι ο δύσκολος, ανηφορικός άλλα αυτός είναι και ο δρόμος της λύτρωσης. Ο δρόμος της ζωής μου ήταν δύσκολος, είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς τον πάτερα του, όπως ακριβώς και η μητέρα μου και έχουμε προσφυγικές ρίζες. Ο πατέρας μου είχε χωρίσει ήδη από τη μητέρα μου, όταν ήμουν 2 ετών και έφυγε στο εξωτερικό όταν εγώ ήμουν 6 ετών και πλέον η απουσία του ήταν καταλυτική.

Όταν μεγαλώνεις συγχωρείς, κατανοείς ότι οι άνθρωποι που σε πλήγωσαν το έκαναν γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, κουβαλούσαν δικά τους τραύματα. Ξαναβρέθηκα με τον πάτερα μου, συμφιλιωθήκαμε, ήμουν μαζί του τα τελευταία δυο χρόνια της ζωής του που ήταν άρρωστος, ώρα του καλή εκεί που είναι», ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική ζωή της, τον γάμο αλλά και για τον κοινωνικό ρατσισμό που έχει δεχθεί ως γυναίκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!