Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Χριστοπούλου: Καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήμα και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Το Ταλέντο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πολύ, ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα για του χρόνου, αλλά πιστεύεις ότι θα σου πω ποτέ; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM» . Στην ερώτηση για το αν θα το επιθυμούσε να γυρίσει, ξεκαθάρισε μονολεκτικά: «Ποτέ!», είπε στην εκπομπή «Happy Day» η Έλενα Χριστοπούλου.

Αναφορικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες που τη θέλουν στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν, σημείωσε: «Αυτό είναι δουλειά των καναλιών. Δεν είναι δουλειά να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε αυτά που πρέπει τα κανάλια να πουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου πάντα κι αυτή θα παραμείνει».

«Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί. Αν κάνουμε και εκπομπή μαζί, θα βαρεθούμε η μία την άλλη για πάντα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Ηλιάνα θα κάνει κάτι μόνη της, θα κάνει κάτι υπέροχο και θα το δούμε πολύ σύντομα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!