Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκαλυπτική η Σαμπρίνα – Αυτή η σκηνή την έφερε σε αμηχανία

Η Σαμπρίνα έκανε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό flashback στην καριέρα και την προσωπική της ζωή στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη.

Η Σαμπρίνα εξομολογήθηκε τη χαρά που ένιωσε μόλις άκουσε το ντουέτο της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο στο τραγούδι «Φωνές»: «Όταν κυκλοφόρησε το ντουέτο ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μαμά μου και άκουσα τον εαυτό μου ξαφνικά. Ήμουν τόσο περήφανη, κοιτούσα τα αυτοκίνητα δίπλα μου και ήθελα να τους πω ότι είμαι εγώ! Το βίντεο κλιπ ήταν Gatsby style και φορούσα ένα περίεργο φόρεμα. Δεν ήξερα τι είναι το Gatsby».

«Η γνωριμία με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο με βοήθησε πάρα πολύ στο ξεκίνημα μου. Μου έδωσε πολύ όμορφα τραγούδια και είχαμε μία αρκετά καλή σχέση που τελείωσε. Σήμερα έχουμε μία πάρα πολύ καλή φιλική σχέση», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Το κομμάτι «Φταις» πήρε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό OGAE το 199. Στον ίδιο διαγωνισμό ήταν και η Σελίν Ντιόν», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε μία σκηνή που την έφερε σε αμηχανία: «Η ημέρα που τα έκανα πάνω μου είναι ο λόγος που έχω αγωνία κάθε φορά που βγαίνω, λες και ξεκινάω σήμερα. Άλλαξα παντελόνι, ήταν τριπλή η εισαγωγή και βγήκα στη σκηνή».

«Το 1996 στο γύρισμα για το βιντεοκλίπ του «Κομμάτια Καθρέφτες», ο Γιώργος Γκάβαλος έσπασε καθρέφτες μέσα στη θάλασσα. Είπα «μήπως είναι γρουσουζιά αυτό;» ενώ στο βιντεοκλίπ είχα πρησμένο μάτι, γιατί είχα κριθαράκι στο μάτι. Τελικά δεν ήταν καθόλου γρουσουζιά, γιατί το βίντεο κλιπ πήρε το πρώτο βραβείο στα βραβεία PopCorn τότε», είπε και συμπλήρωσε πως στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ένα Ένα» είχε πολύ άγχος και την έπιαναν κρίσεις πανικού.

«Μιλάω τη γλωσσά «ζουλού». Όταν είμαστε έξω με τη μητέρα μου και δεν θέλουμε να καταλάβουν τι λέμε, μιλάμε «ζουλού», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Επιπλέον, η Σαμπρίνα πήρε θέση για το κεφάλαιο Eurovision: «Πιστεύω ότι θα είχαμε πάρει καλύτερη θέση με το κομμάτι «Camera» στην Eurovision. Δεν αδικήθηκα εγώ, εσείς αδικηθήκατε που δεν πήγα!», είπε στο MEGA.

Με τον Παναγιώτη Λιαδέλη γνωρίστηκαν λίγο μετά την Eurovision. «Στις αρχές είχαμε σχέση από το τηλέφωνο. Μετά παντρευτήκαμε σχετικά πάρα πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγους μήνες. Ήμουν έγκυος, κάναμε πολιτικό γάμο και αποκτήσαμε έναν υπέροχο γιο, τον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης είναι ότι ομορφότερο υπάρχει στη ζωή μου. Ευτυχώς έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις τώρα στη ζωή μας».

«Στο βίντεο κλιπ του «Δεν μπορώ χωρίς εσένα» υπήρχε ένα τεράστιο φωτιστικό μεταλλικό, το οποίο έριξα κατά λάθος κάτω και όλοι τρομάξαμε. Την επομένη μέρα φέραμε παπάδες, κάναμε ευχέλαια κι αγιασμούς».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε εκείνο το περιστατικό, όταν ένας άνδρας την βιντεοσκοπούσε ενώ έκανε σολάριου. Όπως εξήγησε η ίδια, «είχαν γίνει δυο δικαστήρια και στο πρώτο δικαιώθηκα. Ο κύριος που το έκανε αυτό ήταν αστυνομικός και έπρεπε να περάσει ο ίδιος Πειθαρχικό. Στο δεύτερο δικαστήριο καταδικάστηκε σε 17 μήνες με αναστολή», δήλωσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!