Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: Δεν έχω κάποια πικρία που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ολική επαναφορά του GNTM το bullying, την τοξική σχέση και για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της.

Το μοντέλο μίλησε για το επάγγελμά της, αλλά και για τα όρια που έχει θέσει η ίδια.

«Πολλές φορές έχω νιώσει υπερηφάνεια, κοιτώντας πίσω την πορεία τα βλέπω διαφορετικά. Από μικρή έχω βάλει τα όρια μου, όπως για παράδειγμα δεν ήθελα να κάνω γυμνή φωτογράφηση όσο ήμουν στο σχολείο. Στο σχολείο ένιωθα outsider επειδή ήμουν πιο ψηλή και πιο αδύνατη και το ύψος και τα κιλά ήταν λόγος για bullying», ανέφερε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε στις προσωπικές σχέσεις της, αλλά και για τις άβολες στιγμές από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων.

«Μου έχει συμβεί σύντροφος να ζηλεύει και δεν το μπορώ καθόλου σε μία σχέση, τη μετατρέπει σε τοξική. Η ζήλια έχει υπάρξει αιτία χωρισμού σε σχέση μου», είπε αναφερόμενη στις σχέσεις και στην τοξικότητα που ενδεχομένως να προκύπτει.

«Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Τα συναισθήματα είναι μικτά που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM, δεν έχω κάποια πικρία. Συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν ιδέες για μελλοντικά πρότζεκτ. Όταν έχεις γυναίκες κλεισμένες σε έναν χώρο είναι πιο εύκολο να ξεκινήσουν διαμάχες και τσακωμοί», πρόσθεσε το μοντέλο.

Όσο αφορά στο ανανεωμένο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου είπε πως, «Ολική επαναφορά ως προς τι, εννοεί η Βίκυ Καγιά; Μάλλον θα εννοούν ότι δεν θα έχει αγορά. Το feedback που πήραμε από κανάλι και παράγωγη ήταν ότι το GNTM τους άρεσε αρκετά».

«Έχω μείνει σε ένα σόου στην Ελλάδα χωρίς ρούχο. Άρεσε σε μία κοπέλα και το φόρεσε και βγήκε έξω», αποκάλυψε κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!