Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία της στο Instagram, μετά τον χαμό της μητέρας της

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη  , η οποία τα ξημερώματα της Τρίτης έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης της μαμάς όλο αυτό το διάστημα και πηγαινοερχόταν στην Αθήνα για να βλέπει τον σύντροφό της Δημήτρης Αλεξάνδρου, όποτε αυτό ήταν εφικτό.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμά από τα social media, για να ελέγχξει την ψυχολογία της και να προσπαθήσει να επουλώσει την τεράστια πληγή που έχει να διαχειρίζεται από εδώ και στο εξής. Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να είναι μαζί της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ οι δυο τους θα περάσουν και το Πάσχα, μακριά από τις πρωτεύουσες της χώρας.

 

Ο Δημήτρης, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας, μετά το δυσάρεστο γεγονός, με το ζευγάρι να είναι αγκαλιά στο κρεβάτι, αφού μόλις έχουν ξυπνήσει. 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!