Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάσχα: Οι αποδράσεις των celebrities για τις φετινές γιορτές

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν όλοι το φετινό Πάσχα, αφού τα τελευταία δύο χρόνια λόγω του κοροναϊού και των περιορισμών, παρέμειναν όλοι στα σπίτια τους σε καραντίνα.

Οι εξορμήσεις των διασήμων έχουν ξεκινήσει από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας, με πολλούς να επισκέπτονται τα χωριά τους και τα εξοχικά τους, ενώ άλλο επέλεξαν να ταξιδέψουν στα όμορφα νησιά.

Πλέον όλοι ανυπομονούν την ημέρα της Ανάστασης για να συναντηθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και την Κυριακή 24/5 για να σουβλίσουν, να τσουγκρίσουν αυγά, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ξεχάσαμε για λίγο τον κορονοϊό και περάσαμε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Αθηνά Οικονομάκου

Στο Γύθειο αποφάσισε να περάσει το φετινό Πάσχα, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους.

Η γνωστή ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αγάπη στο Γύθειο, απ’ όπου και κατάγεται, καθώς, εκεί περνά τις πιο χαλαρές αλλά και τρυφερές διακοπές με την οικογένειά της.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός επέλεξαν να περάσουν τις φετινές γιορτές στην Ύδρα μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, από την άφιξή της μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τα όμορφα τοπία που επισκέπτεται και όπως φαίνεται το απολαμβάνει πολύ.

Τζένη Μπαλατσινού

Για τη Τζένη Μπαλατσινού η Πάτμος δεν είναι απλά ένα νησί. Είναι το νησί της, το ησυχαστήριο της, ο τόπος που την γεμίζει αλλά και την ηρεμεί όσο κανένας άλλος.

Εκεί επέλεξε να περάσει και το φετινό Πάσχα μαζί με την οικογένειά της και τον γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο. Η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια μάλιστα, μας έδειξε και τα πρώτα πασχαλινά αυγά που έβαψε με τον γιο της, μέσα από ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης

Η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη θέλησαν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα με την μικρή, Ada, στην Πάρο.

Η σχεδιάστρια ρούχων και ο σύντροφός της, εδώ και λίγους μήνες βιώνουν την απόλυτη ευτυχία μαζί με την κορούλα τους, η οποία ήρθε στην ζωή τους και την άλλαξε ριζικά.

Οι τρεις τους περνούν την ημέρα τους κάνοντας βόλτες στα σοκάκια του νησιού, κάνοντας μικρές στάσεις στα γραφικά ταβερνάκια για φαγητό.

 

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους για το Πάσχα. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να περάσει τις γιορτές οικογενειακά, καθώς στην Θεσσαλονίκη μένουν και οι γονείς του παρουσιαστή.

Το πρωί της Πέμπτης 21/4 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, άφησαν για λίγο την Αριάνα και τη Φιλίππα στην γιαγιά και τον παππού τους και βγήκαν για περίπατο στο κέντρο της πόλης.

 

Δανάη Μπάρκα – Βίκυ Σταυροπούλου.

Οικογενειακά αποφάσισε να περάσει τις φετινές διακοπές του Πάσχα η Δανάη Μπάρκα και έτσι ταξίδεψε στην Καλαμάτα μαζί με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Μητέρα και κόρη μετά τη άφιξή τους βγήκαν για μία βόλτα στην πόλη, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τη δύση του ηλίου από το εντυπωσιακό σπίτι τους.

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρέτη Θεοχαρίδη μετά από ένα σύντομο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, μετά ακολούθησε μια στάση Λακωνία για να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει να περνάει ποιοτικό χρόνο με την κόρη του Κύνθια και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Αρετή Θεοχαρίδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπαμπάς και κόρη βγήκαν στη φύση και ξεκίνησαν τα παιχνίδια.

 

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζάρι, η οποία επέλεξε την Τήνο για να περάσει το φετινό Πάσχα με την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή art director, την Μεγάλη Παρασκευή 22/4 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τα παιδιά της να παίζουν στη φύση, ανάμεσα στα λουλούδια.

Η Ροζαλία και μικρός, Μίσα έδειχναν να το απολαμβάνουν πολύ, ενώ και η γλυκιά μανούλα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγγελούδια της. «Φύση αυτή η αιώνια αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζαντωνάς

Και η Ζέτα Δούκα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά επέλεξαν να περάσουν το φετινό Πάσχα εκτός Αθηνών, καθώς ήταν κάτι που τους είχε λείψει ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά της χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον προορισμό. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και εικόνες από τις βόλτες της με την 6χρονη κόρη της, Θάλεια και τον σύζυγό της.

Η Ζέτα Δούκα σε μία από τις αναρτήσεις που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε και με τον σύζυγό της, σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, το οποίο συνόδευσε γράφοντας: «Η αγάπη θέλει κι αυτή το χρόνο της, το χώρο της , την ηρεμία της , την αλλαγή περιβάλλοντός της…».

Δανάη Μιχαλάκη και Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου

Η Δανάη Μιχαλάκη πήγε στο αγαπημένο της νησί για τις διακοπές του Πάσχα.

Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται στη Σύρο, όπου μένει μόνιμα ο πατέρας της με καλή παρέα.

Η ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφίες από τα όμορφα σοκάκια της Ερμούπολης και αποκαλύπτει τους φίλους της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται μαζί με την Δανάη Μιχελάκη και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

Άγγελος Λάτσιος

Χειμερινός κολυμβητής έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ο Άγγελος Λάτσιος, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον είδαμε μέσα στο χειμώνα να απολαμβάνει τις βουτιές τους στη θάλασσα, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτό έκανε και αυτή τη φορά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος απολαμβάνει ξέγνοιαστες πασχαλινές διακοπές μακριά από την πρωτεύουσα.

Ο Άγγελος Λάτσιος το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής δημοσίευσε μια σειρά από υποβρύχιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πως για μία ακόμη φορά αψήφησε το κρύο και βούτηξε στα παγωμένα νερά.

Ο 19χρονος δεν αποκάλυψε το μέρος που βρίσκεται για διακοπές, ωστόσο, αν διακρίνουμε από τα καταγάλανά νερά στις φωτογραφίες που ανήρτησε, μάλλον επισκέφθηκε κάποιο ελληνικό νησί.

https://www.instagram.com/p/Ccp63t7s2BM/?utm_source=ig_embed&ig_rid=eb0069bc-b070-4c75-932e-9632f7ae3bb9

 

Γιώργος Παρτσλάκης

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης υποδύεται τον Λυκούργο στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι μετά το τέλος της σειράς θέλει να πάει να ζήσει μόνιμα στην γενέτειρά του, την Κρήτη.
Μέχρι να γίνει όμως αυτό και να πάρει τη μεγάλη απόφαση, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, φροντίζει να επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί όποτε βρίσκει την ευκαιρία.

Και δεν θα μπορούσε να μην πάει εκεί για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Μάλιστα, ως λάτρης των social media, μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έδειχνε να περνάει φανταστικά και μάλιστα με καλή παρέα.

Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός

Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς ο ένας έχει βρει το άλλο του μισό στον άλλο.

Το γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, φαίνεται πως απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή, ενώ πλέον οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν αυξηθεί αλλά και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media.

Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς ο ένας έχει βρει το άλλο του μισό στον άλλο.

Το γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, φαίνεται πως απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή, ενώ πλέον οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν αυξηθεί αλλά και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Πάρο, μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις, θέλοντας να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους.

Την αποκάλυψη έκανε η Άννα Πρέλεβιτς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί, με θέα το όμορφο λιμάνι του νησιού.

 

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη, Γιώργος Χρανιώτης Γεωργία Αβασκαντήρα

Οι περισσότεροι γονείς έφυγαν για τις πασχαλινές διακοπές τους με τα παιδιά τους. Το ίδιο έκανε και η οικογένεια Τότσικα, μαζί με την οικογένεια Χρανιώτη, φωτογραφίες ανάρτησε και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, και η γυναίκα του ηθοποιού Γιώργος Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, είναι ένα από πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και χαίρονται κάθε στιγμή με τα δίδυμά παιδιά τους, Άγγελο και Ειρήνη.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια ταξίδεψε στο ησυχαστήριό τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την Τήνο.

Η Ρούλα Ρέβη διαθέτει στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, εξοχικό σπίτι το οποίο και επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία μαζί με τα παιδιά τους. Πρόκειται για ένα σπίτι 55 τ.μ., με απρόσκοπτη θέα και απόλυτα εναρμονισμένη στο άγονο κυκλαδίτικο τοπίο. Τα έπιπλα στη βεράντα έχουν μίνιμαλ, λιτές γραμμές, και η οικογένεια περνάει πολλές όμορφες στιγμές εκεί.

Μάλιστα σε μια ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Ρέβη στο Instagram, είχε περιγράψει πώς απέκτησαν με τον Αποστόλη Τότσικα το σπίτι τους στην Τήνο.

\

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!