Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Παππά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε μετά την προδοσία συνεργατών της

Την Χριστίνα Παππά που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει γιαγιά, συνάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας και εκείνη αποκάλυψε πως έχει «φάει πολλές κατραπακιές» στη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που την έφερε αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα».

Την Χριστίνα Παππά που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει γιαγιά, συνάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας και εκείνη αποκάλυψε πως έχει «φάει πολλές κατραπακιές» στη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που την έφερε αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Από εκεί και πέρα η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Στο λέω και θέλω να κλάψω», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Χριστίνα Παππά.

«Ο πατέρας μου είναι “πληγή” – Επέλεγα μεγαλύτερους άνδρες λόγω αυτού» εξομολογήθηκε για τους μεγαλύτερους σε ηλικία έρωτες που είχε στη ζωή της.

Αυτή την περίοδο είναι μόνη αλλά θα ήθελε πολύ να βρει να ξαναβιώσει τη συντροφικότητα.

Όσο για την καριέρα της στην υποκριτική η ίδια εξήγησε: «Είμαι σούπερ χαρούμενη με την καριέρα μου. Είχα χρυσά συμβόλαια με Mega, ANT1. Πήγα στην Ιταλία, δούλεψα RAI, έκανα δουλειές στο εξωτερικό, Έκανα πολύ καλές ταινίες και σειρές. Εδώ ίσως να υπάρχουν και κλίκες. Δεν ήμουν το παιδί της κλίκας. Είμαι αποστασιοποιημένη. Αν θέλω να σου μιλήσω θα σου μιλήσω».

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον γιο της Δημήτρη ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας. Η Χριστίνα Παππά τόνισε: «Θα γίνω γιαγιά και αυτό είναι το μόνο ευχάριστο στη ζωή με όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν καθημερινά. Την κοπέλα του γιου μου, την Άννα, τη γνώρισα δύο φορές μετά έλειπα ταξίδι.. Τη γνωρίζω κάθε μέρα. Ούτε εκείνη με ξέρει, ούτε εγώ την ξέρω. Για να πω την αλήθεια από την πρώτη μέρα τους είπα “παιδιά ζήστε το λίγο, 8, 9 μήνες, δεν χρειάζεται αμέσως. Εύχομαι να νιώθουν αυτόν τον έρωτα που νιώθουν από την πρώτη μέρα. Σέβομαι την επιλογή του».

Η Χριστίνα Παππά ευχήθηκε το εγγόνι της να είναι γερό, χαρούμενο, ευλογημένο και με τύχη. «Αν είναι Χριστινάκι, θα τους το έκλεβα και δεν θα το γύριζα ποτέ πίσω» είπε χαριτολογώντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!