Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κούρκουλου: Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα και τον χαρακτήρα του πατέρα μου

Στην εκπομπή «Κεραία» της Ρέας Βιτάλη στην ΕΡΤ1 μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση λίγο πριν γίνει μητέρα για τη δική της ιστορία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ήταν και το θέμα της εκπομπής.

Σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση εξήγησε γιατί αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και τα προβλήματα με την υπογονιμότητα πριν από την επίτευξη εγκυμοσύνης.

«Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο ότι πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε. Και όπως μοιραστήκαμε τη δυσκολία μοιραστήκαμε και τη χαρά» είπε.

«Είναι πολύ ενοχλητικές οι φωνές που λένε σε ένα ζευγάρι να κάνει παιδιά γιατί ένα ζευγάρι μπορεί να θέλει να παντρευτεί γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον και για μένα έτσι πρέπει είναι.

Εμένα με ρωτάγανε αν παντρεύομαι γιατί είμαι έγκυος και έλεγα “όχι, παντρεύομαι γιατί αγαπάω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του, με ή χωρίς παιδιά”.

Αυτές οι ευχές για παιδί μετά τον γάμο μπορεί να προκαλούν μεγάλη αμηχανία» είπε για τα στερεότυπα που υπάρχουν.

Τι την οδήγησε στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή;

«Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου που ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους και όταν άρχισα να βλέπω ότι δεν διορθώνεται ξεκίνησε ένα άγχος και εκεί ξεκίνησαν οι ευχές “όταν ηρεμήσεις θα γίνει” που το έκαναν χειρότερο.

Είναι πολύ δύσκολη διαδικασία και βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι ένα στρες σε μία σχέση. Εμάς αντί να μας χωρίσει μας ένωσε και αυτό γιατί κρατήσαμε ως κύριο στοιχείο την αγάπη και ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ πως η προσπάθεια αυτή είναι δικιά μου και το περνάω μόνη μου. Περνώντας το μαζί βγαίνεις πολύ δυνατός. Επειδή είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος το φοβήθηκα πολύ. Τελικά όντας στην αντίπερα όχθη βλέπω ότι ήταν πολύ ρομαντική η δική μας ιστορία, έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!