Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπέσσυ Μάλφα: Μιλά για τον σύζυγο της και αποκαλύπτει: Για μένα είναι γοητευτικός και πολύ σέξι

Η Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας σειράς της ΕΡΤ που συμμετείχαν και από τότε παραμένουν αχώριστοι!

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της Ερτ, γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο, τη λογοτεχνία και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Ήταν πνευματική συνάντηση… Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και κάνω μονίμως ασκήσεις για να το πετύχω και εγώ. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί είναι φυσικό του.

Βάζει όρια που δεν μπορείς να τα υπερβείς και αυτό ήταν μια πρόκληση για εμένα, το να σπάσω τα όριά του. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι. Επικοινωνήσαμε αμέσως αλλά είχα και εγώ όρια ως κορίτσι. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο και αυτό μου άρεσε γιατί υπήρχε ευγένεια και σεβασμός», είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!