Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάκης Γαβαλάς: Τους 3 πρώτους μνήμες στη φυλακή μου έφυγε η μαγκιά

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν μασάει τα λόγια του και καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast @Star» μίλησε χωρίς κόμπλεξ για την εμπειρία του όντας φυλακισμένος για οικονομικά εγκλήματα.

«Δεν το βάζω κάτω, η φυλακή για μένα υπήρξε η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου. Όλα αυτά για μένα είναι μια κακή ή καλή φυλακή. Μου αρέσει να αισθάνομαι ότι ανήκω στην πειθαρχία μου… Είμαι πολύ χορτασμένος από υπέροχα πράγματα στη ζωή μου, έχω ακόμη και σήμερα ανθρώπους που με αγαπάνε, σταθερούς φίλους και αυτό είναι βάλσαμο. Αν δεν περάσεις ένα στρες, μια κακουχία πώς θα ξέρεις τι είναι βάλσαμο για σένα;

Τους 3 πρώτους μήνες στη φυλακή μου έφυγε η μαγκιά, γιατί κατέρρευσε όλο το σύστημα. Ήμουν ένας άνθρωπος υπερήφανος, πετυχημένος, όλοι οι ξένοι με ήθελαν, συνεργαζόμουν μαζί τους. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι ήταν ένα οικονομικό έγκλημα που μπήκα μέσα. Μετά ζήτησαν διαφυγόντα κέρδη. Ήθελα να ρισκάρω για το καλό της χώρας μου, δεν πέτυχε αυτό. Τρεις μήνες αναρωτιόμουν συνέχεια τι έκανα λάθος.

Όταν πέρασαν οι τρεις μήνες και είδα ότι με κοροϊδεύουν οι δικηγόροι και το σύστημα είπα Λάκη μου γύρνα πίσω στο κανονικό σου, βάψε μαλλάκι, βάλε το άρωμα σου. Η κοινωνία μου χρωστάει και της χρωστάω ανταλλάγματα. Γεννήθηκα έμπορος, παρά το ότι πέρασα από το καλλιτεχνικό…» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!