Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να βρίσκεται στο Survivor, όμως η αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, πίσω στην Ελλάδα, ετοιμάζει τον γάμο τους.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η ραδιοφωνική παραγωγός που έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες γάμου, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτή τη τόσο ξεχωριστή ημέρα.

«Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος. Έχω διαλέξει το νυφικό μου, είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα», είπε η Μαρία Αντωνά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους κουμπάρους και όπως είπε, τους έχει ήδη διαλέξει.

«Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα και ο Απόστολος Ρουβάς με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η κουμπαριά έγινε μέσα στο Survivor», δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα γίνει ή στην Αθήνα ή στη Μύκονο. «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από την Αθήνα, που μου το λέει χρόνια ο Άρης. Είναι ένα κτήμα, που είχαν παντρευτεί κάτι φίλοι του και του άρεσε πάρα πολύ. Ξέρω ότι πριν μπει στο παιχνίδι, το έψαχνε. Είναι πολύ όμορφο», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!