Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλιάκη: To συγκινητικό μήνυμά της για τη μητρότητα και η φωτό με την κόρη της (Εικόνα)

Ένα δυνατό μήνυμα για τη μητρότητα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που έγινε μανούλα για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι, μέσα από το μήνυμά της συμβουλεύει τις μανούλες να ακολουθούν τον εσωτερικό τους χρόνο, εκείνον που χρειάζονται και το ένστικτό τους μιας και δεν υπάρχει «οδηγός καλού γονιού» και να μην πιέζουν τον εαυτό τους.

Η Μαρία Ηλιάκη, το απόγευμα της Κυριακής 3/4 δημοσίευσε μία τρυφερή εικόνα, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της.

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς», ανέφερε στο μήνυμά της η Μαρία Ηλιάκη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!