Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζουν τα μηνύματα διάσημων Ελλήνων για την υπόθεση της Πάτρας

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Πάτρα συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον  τόσο social media, όσο και των τηλεθεατών που παρακολουθούν συγκλονισμένοι, το κουβάρι της υπόθεσης να «ξετηλήγεται».

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, επώνυμοι Έλληνες στράφηκαν στα social media για να αποτυπώσουν εκεί τις πρώτες αντιδράσεις τους για την τραγική εξέλιξη, ξεσπώντας και κάποιοι φυσικά κατά της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγγου, της φερόμενης ως δράστη.

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύθηκαν ήταν πάρα πολλά, ενώ τα hashtags #Πατρα #Ρουλαπισπιριγκου και #νικολουλη τρένταραν στο Twitter.

 

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», αναφερόμενη στο δυσάρεστο γεγονός δήλωσε: «Είναι τρομερό αλήθεια. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λέξεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ούτε μπορούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Καμιά φορά δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος. Σοκάρεσαι. Σκέφτεσαι τους γονείς εκεί έξω. Τα κορίτσια που δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα παιδί και να το φέρουν βαρέως όταν το σκέφτονται. Σκέφτεσαι την εικόνα ενός μωρού που μπορεί η μαμά του να του έκανε κακό και είναι σοκαριστικό».

«Η μάνα δεν σκοτώνει το παιδί της. Σκοτώνει για το παιδί της. Να μην παρεξηγηθώ, κανείς δεν πρέπει να σκοτώνει. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πώς το λέω. Όντως, όμως όλοι όταν γεννιόμαστε λέμε έχω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου και είμαι εντάξει».

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα του Love it.

«Μία μάνα που αντέχει να βλέπει το παιδί της, έχοντας χορηγήσει σε αυτό την ουσία. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει, πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος. Που εδώ πονάει το παιδί σου, κλαίει, και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου. Και σε πιάνει η καρδιά σου… Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες, αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό.

Συγκλονισμένη με όσα ακούγονται, ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τόνισε πως από το πρωί ακούει για το «έγκλημα των εγκλημάτων».

«Πιστεύω ότι γενικότερα όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε από χθες τις εξελίξεις, αυτό που μάλλον κανείς μας δεν θα ήθελε να πιστέψει, αυτό που το βλέπαμε να έρχεται αλλά λέγαμε μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε σωστά… Μιλάω για τα τρία παιδάκια που πέθαναν στην Πάτρα, την ιστορία που παρακολουθούμε όλοι, όλες αυτές τις μέρες», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Τον αποτροπιασμό της θέλησε να εκφράσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσα από τα social media, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών θανάτων στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να μοιραστεί με γλώσσα αιχμηρή σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, έγραψε το εξής μήνυμα το οποίο και επέλεξε να συνοδεύσει με μια εικόνα που απεικονίζει τα τρία αγγελούδια που έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε? Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς? Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον».

Η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθώντας συγκλονισμένη τις εξελίξεις έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ζητώντας από όλους να σωπάσουν.

«Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα.

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Η Ελένη Φουρέιρα, παρακολουθώντας συγκλονισμένη τις εξελίξεις και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως μητέρα ενός κοριτσιού έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!