Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής της – «Δεν υπάρχει καμία χαρά» (Βίντεο)

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Από νωρίς το πρωί όπως είναι λογικό, όλες οι εκπομπές παρουσιάζουν ρεπορτάζ και στοιχεία σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Έτσι, σε ένα διαφορετικό και πιο βαρύ κλίμα, έκανε την έναρξη της εκπομπής της και η Μπέττυ Μαγγίρα πριν από λίγες ώρες.

Η ίδια συναισθηματικά φορτισμένη θέλησε να πει δυο λόγια σχετικά με τα όσα συμβαίνουν. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα αυτή την εκπομπή, όπως καταλαβαίνετε, ούτε με τραγούδι, ούτε με χορό, διότι δεν υπάρχει καμία χαρά. Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα που ίσως να επιβεβαιώθηκαν όλων οι σκέψεις που περνούσαν τόσο καιρό από το μυαλό μας, το ένστικτο, οι ψίθυροι… Δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν, μιας και χθες έγινε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών, για ένα έγκλημα που μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα του αιώνα».

Δείτε το βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!