Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάτρα – Καταπέλτης η Μελέτη: Προκάλεσε θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο – «H δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα βρίσκεται στην ΓΑΔΑ ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθώντας συγκλονισμένη τις εξελίξεις και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως μητέρα ενός κοριτσιού έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Mega δεν μπορεί να κατανοήσει πώς η 33χρονη μητέρα έφτασε στο έγκλημα για το οποίο κατηγορείται…

«Έβλεπα ειδήσεις: «Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της». Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη «μητέρα», η λέξη «κόρη» και η λέξη «δολοφονία». Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα.

Μια «νεκρή» από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει.

Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!