Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαρία Αντωνά για τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη – «Του βγήκε ο ώμος, πονάει φρικτά» (Βίντεο)

Ένα δυνατό χτύπημα φαίνεται πως είχε ο Άρης Σοϊλέδης κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος στο Survior, από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα.

Στον τραυματισμό αυτό αναφέρθηκε η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, με την οποία όπως όλα δείχνουν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το φετινό καλοκαίρι.

Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στην οποία είναι μέλος, η παρουσιάστρια τόνισε: «Εγώ έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Απ’ ότι ξέρω έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι. Του έχει βγει ο ώμος. Μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο και την κλινική όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ξέρω ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσει. Σίγουρα όμως θα χρειαστούν δέκα μέρες περίπου που θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνισμάτων γιατί πονάει πάρα πολύ φρικτά. Με πήραν από την παραγωγή να με ειδοποιήσουν να μην ταραχτώ πάρα πολύ από αυτό που θα δω. Τα πράγματα βαίνουν καλώς».

Στη συνέχεια η σύντροφος του ποδοσφαιριστή δεν έκρυψε την ανησυχία της πως ο τραυματισμός του αυτός μπορεί να τον επηρεάσει ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ελπίζω να μην τον ρίξει πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Έχω περάσει τραυματισμούς με τον Άρη και ξέρω πόσο μπορεί να τον επηρεάσει ψυχολογικά. Και όλο αυτό το βάρος της ομάδας που ήθελε να πάρει πάνω του την ευθύνη και να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε… Πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό, από αυτό που είδα από το τρέιλερ υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και τελικά τραυματίστηκε».

Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!