Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Γελάμε Δυνατά»: Ενθουσίασε η πρεμιέρα του Διονύση Ζάχου στο Beluga στον Πειραιά (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Διονύση  Ζάχου στο κατάμεστο «Beluga» στην Τρούμπα στον Πειραιά,  τη Τετάρτη το βράδυ! Ο ταλαντούχος μίμος παρουσίασε την εκπληκτική  του παράσταση «Γελάμε Δυνατά» με την οποία έκανε θραύση  στην περιοδεία  του σε όλη την Ελλάδα.  Πολιτική σάτιρα, καυστικά σχόλια, μεγάλες ντίβες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Μελίνα, η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας – Μητσοτάκης, Κατσαφάδου, Πρίνου και μια πλειάδα άλλων προσώπων και καταστάσεων, σε μία παράσταση με πολύ γέλιο, κέφι, αλλά και συγκίνηση, με τον Διονύση Ζάχο.

 

Ο Διονύσης Ζάχος επέστρεψε  δυναμικά μετά από απουσία μηνών λόγω της πανδημίας και ξεσήκωσε το κοινό του που τον αποθέωσε.  Οι εξαιρετικές του μιμήσεις  έκαναν τον κόσμο να τον χειροκροτεί ασταμάτητα  ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις με τα μοναδικά πειράγματα στο κοινό.

Τα πειράγματα του Διονύση Ζαχου στον γνωστό στυλίστα Γιάννη Κλιμάνογλου

 

Συγκινητικό το φινάλε όταν ερμήνευσε  τραγούδια  σπουδαίων καλλιτεχνών  όπως η Μελίνα Μερκούρη, ο Κώστας Χατζής και άλλοι… Ο ίδιος ανανεώνει το ραντεβού του με τον κόσμο κάθε Τετάρτη στις 21.00 στο Beluga.

 


Με την  Αντιδήμαρχο Πειραιά και δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη

Με την καλη του φίλη κια δημοσιοράφο Σπυριδούλα Τριάντου

Με τη fashion editor και συνεργάτιδα της volta4u, Σοφία Τσαλαπάτη

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!