Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ζέτα Δούκα κάνει τον απολογισμό της για το 2020 – «Τα είχε όλα: Χαρά, προσμονή, πάρτυ, κορονοϊό, ατελείωτη καραντίνα, χειρουργεία…» (εικόνα)

Το 2020 ήταν μια χρονιά που για τη Ζέτα Δούκα τα είχε όλα. Δύσκολες καταστάσεις, αλλά και ανέμελες στιγμές. Η ηθοποιός το αποχαιρετά προσμένοντας τις καλύτερες ημέρες τις νέας χρονιάς.

«Το 2020 τα είχε όλα: Χαρά και προσμονή, πάρτυ και λίγα ταξίδια μέχρι τον Φεβρουάριο, κορονοιό και ατέλειωτη καραντίνα, χειρουργεία και νοσοκομεία για τη μητέρα μου κι εμένα, διακοπές και συγκρατημένη ανεμελιά, επαγγελματικά ξεκινήματα και θεατρικές πρόβες που έμειναν στη μέση και, στην εκπνοή του, ελπίδα για καλύτερες ημέρες!

Πάνω απ όλα όμως, είχε περισσότερη και ουσιαστική ανθρώπινη επαφή, ακόμα κι εκ του μακρόθεν, ακόμη κι αν Στερηθήκαμε τις αγκαλιές… Αυτές τις αγκαλιές θα τις κάνουμε την χρονιά που έρχεται, δεν θα τις χάσουμε αν όλοι είμαστε και παραμείνουμε καλά.

Για το 2021 λοιπόν εύχομαι να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον και το πολύτιμο περιβάλλον μας, να κρατηθούμε γερά και μακριά από ο,τιδηποτε δεν μας προχωράει στη ζωή και το τραύμα της προηγούμενης χρονιάς ( γιατί τραυματιστήκαμε όλοι φέτος) να κλείσει αφήνοντας τόπο στη γνώση που ούτως ή άλλως είναι παρούσα και έτοιμη προς εκτίμηση από τον καθένα μας χωριστά και όλους μαζί…

2021 είμαστε έτοιμοι να σε υποδεχτούμε! ⭐️⭐️⭐️»,

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!