Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σία Κοσιώνη: Νέα φωτό από τις διακοπές της! Δεν φαντάζεστε τι ανέβασε (εικόνες)

Η Σία Κοσιώνη “γεμίζει μπαταρίες” αφού απολαμβάνει περίοδο διακοπών με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Παρ’ όλο που δεν έχει αποκαλύψει τον προορισμό των φετινών διακοπών της, η Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται να χαίρεται πολύ με τον τόπο όπου ξεκουράζεται μαζί με την οικογένειά της.

Είναι φυσικά δίπλα στη θάλασσα την οποία επισκέπτεται καθημερινά μαζί με τον μικρό της γιο, τον Δήμο, ώστε να παίξει και να χαρεί τον ήλιο και υδάτινα παιχνίδια.

Όσο για την ίδια; Το έχει ρίξει σε μία αγαπημένη της ασχολία που είναι το διάβασμα που τόσο της έχει λείψει λόγω δουλειάς και άγχους της καθημερινότητας! Πού να προλάβει να διαβάσει μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις και το αγαπημένο της λογοτεχνικό βιβλίο; Τώρα όμως μπορεί και καθημερινά χάνεται στις σελίδες των βιβλίων που επιλέγει να την ταξιδεύουν.

Αποχαιρετώντας το κοινό που την αγαπά και τη στηρίζει στην καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια προ ημερών, η Σία Κοσιώνη είχε γράψει σε μία ανάρτησή της στο instagram το εξής μήνυμα:

«Τα φώτα έσβησαν για φέτος. Ώρα να πέσουν οι παλμοί, να ξεκουραστούν μυαλό και σώμα και να ξεσφίξουν τα δόντια. Με το καλό να επανέλθουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Την αγάπη μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη δική σας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!