Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διπλός πειρασμός! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας συστήνει την coach της

Είναι από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, έχει κορμί αλλά έχει και την ιδανική δίπλα της που κάνει το κορμί…κορμάρα!  Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το M style Rocks, έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα peronal training τους τελευταίους μήνες και μας…συστήνει την γυμνάστρια της «Και αυτή́ είναι η coach μου!

 

Που πραγματικά́ απορώ́ πως με αντέχει όλον αυτόν το καιρό́» σχολιάζει κάτω από της φωτογραφία  που ποζάρει με την Ειρήνη Δανιήλ στο Instagram που εκτός από εξαιρετική γυμνάστρια, διαθέτει και εξωτική ομορφιά! Όσο για το μέρος που θα τις «πετύχετε» βρίσκεται στο Γκάζι και είναι το «Reshape Boutique Gym» που είναι το «στέκι» πια της γλυκιάς Αλεξάνδρας και πολλών ακόμα σταρ!

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💪🏽 Fitness Giveaway 💪🏽 Και αυτή είναι η coach μου!!! Που πραγματικά απορώ πώς με αντέχει όλον αυτόν το καιρό !!! 😁😅 Μαζί κάνουμε την καλύτερη προπόνηση και βλέπω το σώμα μου συνέχεια να δυναμώνει! Σήμερα κάνει δώρα σε 3 τυχερούς : 💪🏽 1ος τυχερός : 1 μήνα personal training!( όποιον μήνα εσείς θέλετε) 💪🏽 2ος τυχερός : 2 συνεδρίες Ems training! 💪🏽3ος τυχερός : 2 ώρες μασάζ της επιλογής σας! Γι αυτό λοιπόν ! 👉🏽 Follow @eirini_danihl & @reshapeboutiquegym 👉🏽 Follow me ! 👉🏽 Tag 2 friends ! Τι περιμένεις ??? Follow the Steps και κάνε πολλά πολλά comments!!!! 📲 Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 2/8! Καλή Επιτυχία αγάπες μου!!!! 😙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) στις

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!