Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σημαντικές συνεργασίες για την Σοφία Παθέκα. Δείτε ποιοι την επέλεξαν  

Συνεργασία με την Πανελλήνια ένωση πτυχιούχων φυσικής αγωγής, το Υφυπουργείο αθλητισμού και την  Ευρωπαϊκή επιτροπή «be active» ξεκίνησε η Σοφία Παθέκα αφού την επέλεξαν ως την πλέον  ειδικό στο κομμάτι της γυμναστικής. Μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο θα παρουσιάζει ασκήσεις για το σπίτι ενώ ετοιμάζουν και προγράμματα  για όλη την οικογένεια  που θα προβληθούν σύντομα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε συνεργασία με 🤸‍♀️Την πανελλήνια ένωση πτυχιούχων φυσικής αγωγής 🤸Το υφυπουργείο αθλητισμού & 🤸🏻‍♂️Το BEACTIVE της ευρωπαϊκής επιτροπής σας ετοιμάσαμε ένα ακόμα σύντομο βίντεο 📹με απλές ασκήσεις όπως μου ζητήθηκε για την ενδυναμωση των ποδιών !!! Ευχαριστω πολύ !!!🙏🤸‍♀️🏃‍♀️💕 #personaltrainer #fitnesstips #stronglegs #legsworkout #squat #lovemyjob #healthybodyimage #traininghard #lovefitness #fitgirl #stayhome #workouthome #boostmetabolism

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sofiapatheka (@sofiapatheka) στις

Η ίδια μέσα από τη σελίδα της στο Instagram μας δίνει μια μικρή γεύση με ένα βίντεο ενώ   παράλληλα  ευχαριστεί  όσους την επέλεξαν «Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου με την επιλογή τους»  γράφει.

 

Η πλέον καταρτισμένη γυμνάστρια,  με γνώσεις και τεράστια εμπειρία αλλά πάνω από όλα μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, δουλεύει ως personal trainer, συνεργάζεται με γνωστά περιοδικά και σπάνια εμφανίζεται στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, μέσα από τα προφίλ της στα social media, μοιράζεται με τους φανατικούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!