Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σε Ιστοσελίδες του εξωτερικού η πρωτοβουλία της Πετρουλάκη να προσφέρει δωρεάν ασκήσεις μέσω viber

Αναφορά στην νέα συνεργασία της Ελένης Πετρουλάκη  κάνουν ιστοσελίδες του εξωτερικού αφού το  Fitlab άνοιξε μια επίσημη κοινότητα στο Viber, όπου η διάσημη fitness instructor προσφέρει καθημερινά δωρεάν ασκήσεις, που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι μας. Επίσης, ανεβάζει συμβουλές για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

 

Η Κοινότητα Fitlab by Eleni Petroulaki στο Viber φιλοξενεί σύντομα βίντεο με ασκήσεις που δεν χρειάζονται ειδικά όργανα και μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι. Οι ασκήσεις αυτές είναι ένα μόνο μέρος του ολιστικού προγράμματος του Fitlab. Επίσης η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη παρουσιάζει διατροφικά tips και ι τα οφέλη τους. Όλα αυτά συνοδεύονται από υπέροχες εικόνες είτε δικές της είτε των μελών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό της οποίες της στέλνουν σε μήνυμα.

 

Η ίδια συγκινημένη από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, περνάει πολλές ώρες την ημέρα με το να τους «φροντίζει» διαδικτυακά και να μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά της για καλή υγεία αφού πλέον η παρέα μεγαλώνει και έχει γίνει η συνήθεια της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το T.B.M.O. μπορεί κανείς να στείλει προσωπικό μήνυμα μέσω της Viber Κοινότητας στην Ελένη Πετρουλάκη.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!