Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γυμναστική μέσω Viber με την Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη  προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση με σκοπό να μπορεί ο καθένας να γυμναστεί εν μέσω καραντίνας!

Μια καινούργια συνεργασία έρχεται να προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε όλους εμάς που περνάμε πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας στο σπίτι, περιορίζοντας τη διασπορά του κορωνοϊού. To Fitlab της Ελένης Πετρουλάκη άνοιξε μια επίσημη κοινότητα στο Viber, όπου η διάσημη fitness instructor προσφέρει καθημερινά δωρεάν ασκήσεις, που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι μας. Επίσης, ανεβάζει συμβουλές για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

 

Ειδικά αυτήν την περίοδο, με την αναγκαστική απομόνωση λόγω του κορονοϊού, αλλά και το… παραπάνω φαγητό που συνηθίζουμε να τρώμε το Πάσχα, η κοινότητα Fitlab by Eleni Petroulaki θα μας βοηθήσει να μείνουμε σε φόρμα.

 

Η Ελένη Πετρουλάκη επικοινωνεί με τα μέλη της κοινότητας και προτείνει ασκήσεις, δίνει συμβουλές και μεταξύ άλλων προσφέρει δωρεάν αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Για να γίνει κάποιος μέλος της κοινότητας, αρκεί να ακολουθήσει αυτό το Link

 

 

 

Το Fitlab (www.fitlab.gr) είναι το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ακολουθώντας τις απαραίτητες επιστημονικές μεθόδους και σωματομετρήσεις για να μας δώσει το ιδανικό σώμα. Πρόκειται για μία καινοτόμο, ολοκληρωμένη μέθοδο που βασίζεται στην εξατομίκευση (με tailor- made προγράμματα διατροφής και άσκησης) και στο τρίπτυχο της επιτυχίας Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία (wellness).

Η Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί με μία μέθοδο που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, T.B.M.O. (Total Body Make Over), αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση αλλά και τη λύση εξατομικευμένης διατροφής συνδυαστικά με την άσκηση.

 

 

H Ελένη Πετρουλάκη χρησιμοποιεί το Viber για επικοινωνία με όσες και όσους γυμνάζονται στο Fitlab. Χάρη στην εφαρμογή μπορεί να συμπληρώνει με tips, εικόνες και βίντεο τα διάφορα προγράμματα, και να τα παραμετροποιεί στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Η Κοινότητα Fitness by Eleni Petroulaki στο Viber φιλοξενεί σύντομα βίντεο με ασκήσεις που δεν χρειάζονται ειδικά όργανα και μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι. Οι ασκήσεις αυτές είναι ένα μόνο μέρος του ολιστικού προγράμματος του Fitlab. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το T.B.M.O. μπορεί κανείς να στείλει προσωπικό μήνυμα μέσω της Viber Κοινότητας στην Ελένη Πετρουλάκη.

Η συνεργασία Fitlab by Eleni Petroulaki και Rakuten Viber γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της τελευταίας να στηρίξουν με καθημερινό, ποιοτικό περιεχόμενο μέσω της εφαρμογής, όλους εμάς που αυτήν την περίοδο είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε σπίτι. Μαζί με την κοινότητα, η Ελένη προσφέρει και δωρεάν αυτοκόλλητα για να χρησιμοποιείτε στις καθημερινές σας συζητήσεις μέσω Viber. Θα τα βρείτε εδώ: https://bit.ly/2Xyo9TB

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!