Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλοι Νίνο και Δανάη Μπάρκα με τις φήμες περί σχέσης του-Οι αναρτήσεις τους (εικόνες)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο Νίνο και η Δανάη Μπάρκα

Ο γνωστός τραγουδιστής και η νεαρή ηθοποιός σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ωστόσο, ο Νίνο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διέψευσε το ειδύλλιο με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Μάλιστα, εκτός από το πρώτο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε, έκανε μια νέα ανάρτηση δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση.

«Μετά την μητέρα των παιδιών μου, δεν έχει υπάρξει καμία σχέση στη ζωή μου. Για να τελειώνουμε με αυτά. Εάν θέλετε να γράψετε κάτι, γράψτε όλα τα καλά που πάμε να προσφέρουμε στον κόσμο. Και όχι μπαρούφες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

 

Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου θέλησε να εκφράσει και αυτή την άποψή της πάνω στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, μιας και το περιστατικό την έβγαλε έξω από τα ρούχα της. Δημοσιεύοντας, λοιπόν, ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική απάντηση, με τον εκνευρισμό της να είναι ολοφάνερος.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα προτιμούσα να μην «μετατρέπουν» τις φιλικές μου σχέσεις σε ερωτικές. Θα προτιμούσα να αναπαράγοντας πράγματα σχετικά με τη δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια μεταξύ άλλων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!