Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο με γυναικεία παρουσία στο Instagram, που διέγραψε μετά από λίγη ώρα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες! Έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχίες και συνεργασίες με άλλους μεγάλους τραγουδιστές, ο ίδιος έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Για ακόμα μια σεζόν, ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Fanstasia» μαζί με την Ήβη Αδάμου, τον Σταν και την Κόνι Μεταξά και κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναλαμβάνουν τη διασκέδαση των Αθηναίων, που πλημμυρίζουν το μαγαζί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής πορείας του να κρατά χαμηλούς τόνους και την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια σχολιάζει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, αλλά και τις σχέσεις που του χρεώνουν.

 

Εδώ και κάποιους μήνες τα lifestyle περιοδικά θέλουν τον γοητευτικό τραγουδιστή να βρίσκεται σε σχέση με το πανέμορφο μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Πριν από περίπου ενάμισι μήνα, μάλιστα, είχαν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες κοινές τους φωτογραφίες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι οποίες τραβήχτηκαν κατά την επιστροφή τους από το Άμστερνταμ.

Το περασμένο Σάββατο, ο ταλαντούχος ερμηνευτής δημοσίευσε στο προφίλ του ένα εντυπωσιακό story, το οποίο τράβηξε μέσα από ένα γυάλινο ασανσέρ δείχνοντας μας τη θέα την ώρα που κατεβαίνει στο ισόγειο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Βέβαια, αν ρίξεις μία δεύτερη ματιά στο συγκεκριμένο βίντεο, θα παρατηρήσεις ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν βρίσκεται μόνος του εκεί, αλλά συνοδεύεται από μία γοητευτική γυναίκα!  Δεδομένου ότι εικόνα δεν είναι καθαρή, δεν μπορούμε να ξέρουμε για ποια πρόκειται. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός διέγραψε το εν λόγω post λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του.