Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «Ένα παιδί θα με κρατήσει πίσω στη δουλειά»

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ- ΕΝΘΕΤΟ SECRET
Είναι μόλις 26 ετών, έχει ήδη παντρευτεί, προκαλεί «ταραχή» σε κάθε της εμφάνιση ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της ρούχα! Ο λόγο για την ξανθιά καλλονή που ξεχώρισε μέσα από το My style Rocs και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμο. Είναι το μοντέλο που ξεχώρισε το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και έχει κάνει και κάποια διαφημιστικά στο παρελθόν, ενώ αυτό που θυμούνται όλοι είναι διαφημίσεις του 11880 καθώς και η δημοφιλής διαφήμιση του Εθελοντικού Κέντρου Αιμοδοσίας ΕΚΕΑ με τον Μάκη Παπαδημητρίου στον ρόλο της sexy νοσοκόμας. Μπορεί να είναι ένα  κορίτσι που πολλοί το παρομοιάζουν με Barbie, όμως η Αλεξάνδρα έχιε πολλά να δώσει καθώς  της αρέσει να δημιουργεί  αλλά και να πετυχαίνει .

Πρόσφατα «ζάλισε» τους τηλεθεατές με το σέξι  τσιφτετέλι της στο «Καλό μεσημεράκι»  του Νίκου Μουτσινά ενώ αυτή τη περίοδο ετοιμάζει τη νέα luxury συλλογή της  για το «κατάστημα» alexandrapanagiotarou.com  που φέρει φυσικά το όνομά της! «Ασχολούμαι με τα ρούχα τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος πέρασα και σε άλλο επίπεδο» εξηγεί στο Secret «Ξεκίνησα να σχεδιάζω και εγώ και θα το συνεχίσω  γιατί μου αρέσει πολύ και βλέπω πως αρέσει και η δουλεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό» δηλώνει ενώ αποκαλύπτει πως σπάνια επιλέγει να φορέσει κάτι άλλο «Συνήθως φοράω δικά μου ρούχα. Μου αρέσουν, με εκφράζουν και  με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα»  εξηγεί και παραδέχεται πως η  αναγνωρισιμοτητα από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ τη βοήθησε «Σίγουρα η προβολή βοηθάει πολύ». Με τον σύζυγό της  και γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2018 στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι.  Θα ήθελε να μεγαλώσει  η οικογένεια; «Θα το ήθελα αλλά όχι άμεσα… Μετά τα 30,  δεν θα το ήθελα νωρίτερα. Ένα παιδί θα με κρατήσει πίσω από  τα επαγγελματικά μου θέλω» εξηγεί στο Secret και παραδέχεται πως ο σύζυγός της θα προτιμούσε να γίνουν γονείς νωρίτερα όμως την καταλαβαίνει και δεν την πιέζει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια γυναίκα που περιποιείσαι πολύ την εμφάνισή της. Είναι πάντα άψογα ντυμένη, έχει τέλειο κορμί ενώ φαντάζει σαν «ξένη» εικόνα για τους θαυμαστές της μια εγκυμοσύνη «Όσο και να προσέχεις θα πάρεις κάποια κιλά είναι φυσικό. Αλλά εμένα δεν με αγχώνει αυτό καθόλου. Ξέρω πως το σώμα θα αλλάξει εκείνη την περίοδο αλλά θα είναι για καλό» τονίζει.  Το όνομα της ακούστηκε για τον νέο κύκλο του «My Style Rocks». Τι απαντά η ίδια; «Ναι ακούστηκε το όνομα μου όμως δεν μου έγινε κάποια πρόταση» δηλώνει ενώ είναι ανοιχτή μόνο σε… σοβαρές τηλεοπτικέ προτάσεις «Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση αλλά μόνο αν πρόκειται  να είναι μια σοβαρή πρόταση με αρχή μέση και τέλος. Θέλω να θέλουν αποκλειστικά εμένα και όχι να ακυρώσει παράδειγμα μια άλλη και να είμαι η εύκολη λύση’ ξεκαθαρίζει!  Θα μου άρεσε να κάνω κάτι στον τομέα  της ψυχαγωγίας που ταιριάζει και στην ηλικία μου».  Στις δημόσιες εμφανίσεις της πάντα συνοδεύεται από τον σύζυγό της και όχι όμως επειδή εκείνος ζηλεύει αλλά   όπως εξηγεί η ίδια, επειδή αυτό επιδιώκει « Μας αρέσει να βγαίνουμε μαζί.  Τι να λέω δηλαδή, εγώ βγαίνω και εσύ κάτσε σπίτι; Δεν το μπορώ και δεν το θέλω. Άλλωστε περνάμε πολύ καλά μαζί» δηλώνει στο Secret.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περνά χρόνο με τις φίλες της τις οποίες συναντά συνήθως μόνη «Βγαίνω με τις φίλες μου και τα λέμε. Πολλές λείπει ο Αριστομένης στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί και δεύτερο ιατρείο και βρίσκω χρόνια να περάσω μαζί τους» λέει. Όσο για το αν είναι η κλασική νοικοκυρά μέσα στο σπίτι, παραδέχεται πως « Εντάξει κλασική δεν με λες όμως  δεν είμαι από εκείνες που δεν ξέρουν ούτε ένα αυγό να βράζουν. Είμαι κάπου στη μέση. Ξέρω να φροντίζω το σπίτι και να μαγειρεύω αλλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο δεν αφιερώνομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι» ολοκληρώνει 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!