Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δημήτρης Μάρκος φωτογραφίζει το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο!

Ο Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε για λίγες ώρες στο Λονδίνο και ανέβασε στα social media φωτογραφίες και βίντεο…

Όπως θα δείτε… τα Χριστούγεννα έχουν ήδη έρθει για τους Λονδρέζους!

Εντυπωσιακή φωτογραφία από τα διάσημα καταστήματα Harrods
Το Harrods είναι πολυτελές πολυκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μπρόμπτον στο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου. Είναι ιδιοκτησία του κράτους του Κατάρ. Το σύνθημα του Harrods είναι η λατινική φράση Omnia Omnibus Ubique, που σημαίνει “Oλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους, παντού”.


Άρωμα Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά του Λονδίνου

Ο Δημήτρης Μάρκος φωτογραφίζει την China Town στην καρδιά του Λονδίνου
Η Chinatown στην πόλη του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο περιέχει μια σειρά από κινέζικα εστιατόρια, αρτοποιεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα με σουβενίρ και άλλες κινεζικές επιχειρήσεις.

Ο Δημήτρης Μάρκος στο Piccadilly Circus με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 Ισαάκ Καριπίδη, το γνωστό ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα και τον επιχειρηματία Γιώργο Πολύζο
Η Piccadilly Circus έχει στο κέντρο της το γνωστό αγαλματάκι του φτερωτού θεού Έρωτα. Είναι κομβικό σημείο της κυκλοφορίας του κέντρου και οι τεράστιες γιγαντοοθόνες με τις διαφημίσεις παρομοιάζουν την Piccadilly με την πλατεία Τάιμς της Νέας Υόρκης

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς στολισμούς σε κεντρικές λεωφόρους, παγκοσμίως: Αυτή είναι η περίφημη Covent Garden
Το Κόβεντ Γκάρντεν βρίσκεται στο West End, την κύρια περιοχή με θέατρα και μέρη ψυχαγωγίας του Λονδίνου. Η πεζοδρομημένη, κομψή πλατεία, όπου θα βρείτε καταστήματα μόδας, χειροτεχνήματα στην αγορά Apple και τη Βασιλική Όπερα, είναι πάντα γεμάτη με τουρίστες.

Ο Μάρκος ταξίδεψε στο Λονδίνο με το Travel Idea

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!