Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Φουρέιρα: «Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Στικούδη που…» (Βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Για την Παρέα” και φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς της ετοίμασε διάφορες εκπλήξεις και… πιπεράτες ερωτήσεις!

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια έπαιξαν το παιχνίδι «Spill Your Guts or Fill Your Guts», στο οποίο έπρεπε να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις. Αν δεν τον έκαναν, τότε έπρεπε να δοκιμάσουν κάποια όχι και τόσο νόστιμα φαγητά που υπήρχαν στο τραπέζι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα: “Ελένη, θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη”; Η τραγουδίστρια χωρίς να “μασάει” τα λόγια της, απάντησε: “Κοίτα το να με απατήσει ο σύντροφος μου με τη Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι. Δεν έχω πρόβλημα, τι να του πω, “γιατί πήγες με αυτήν;” αφού είναι θεά η κοπέλα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να σας θυμίσουμε πως στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά, είχε αναφέρει για την προσωπική της ζωή: “Έχω χρόνο για προσωπική ζωή. Θα σου πω κάτι. Δεν είναι ότι δεν έχεις χρόνο, έχεις χρόνο. Είμαι συγκεντρωμένη σε ένα στόχο ρε παιδί μου. Όλα καλά όμως. Αν είσαι έτσι ήρεμη και δεν τρελαίνεσαι και δεν τα πολυσκέφτεσαι ρολάρουν. Σου παίρνει πολύ ενέργεια όλο αυτό οπότε δεν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς αν είσαι μόνη σου. Δεν είσαι μόνη σου και συνέχεια κάνεις κάτι και περνάει η ώρα.”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!