Οι δηλώσεις της μητέρας του Γκέντσογλου για τον χωρισμό και η απάντηση της Ηλιάδη (Βίντεο)

Η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου πέρασε στην “αντεπίθεση” και ρίχνει τα καρφιά της στην Αγγελική Ηλιάδη σχετικά με τις δηλώσεις που ήθελαν τον πρώην σύντροφο της να διατηρεί παράλληλη σχέση με την Βίκυ Κάβουρα όσο ήταν μαζί.

H μητέρα του ποδοαφαιριστή του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε ότι όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη λέει ψέματα αλλά και ότι έχουν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο και όχι δυο μήνες όπως ισχυρίζεται η τραγουδίστρια.

Ο Σάββας Γκέντσογλου τελικά είχε σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα όσο ήταν με την Αγγελική Ηλιάδη;

«Όχι, ήταν χωρισμένοι. Είναι ένας χρόνος και, που έχουν χωρίσει. Με την Κάβουρα ακούστηκε πρόσφατα. Είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους, ήταν χωρισμένος o Σάββας».

Το εκμεταλλεύτηκε ως ένα σημείο η Αγγελική Ηλιάδη;

«Σου λέει “νέος είναι, ποδοσφαιριστής είναι, ας με ακολουθήσει, θα τον έχω”, το εκμεταλλεύτηκε».

H Αγγελική Ηλιάδη απαντά στις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου, που έκανε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά: «Η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου έχει πει πολλά και διάφορα, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως και προσβλητικά για την Αγγελική Ηλιάδη για αυτό και προσέξαμε πάρα πολύ τι θα αναπαράγουμε. Μείναμε λοιπόν στο ότι θεωρούσε δεδομένο ότι θα χωρίσει ο γιος της με την Αγγελική Ηλιάδη λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά και στο ότι στηρίζει τη Βίκυ Κάβουρα.»

Και η παρουσιάστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day ποια είναι η στάση της Αγγελικής. Η Σταματίνα είπε: «Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση, η οποία θέλει πια να μιλάει μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».