Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έτσι αποχαιρετούν τον Luke Perry οι συμπρωταγωνιστές του στο “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” (Εικόνες)

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, 4 Μαρτίου, ο Luke Perry μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη πριν από λίγες ημέρες.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του στο θρυλικό νεανικό σίριαλ Beverly Hills και η είδηση της σοβαρής περιπέτειας του έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη, την ίδια ημέρα που η εταιρία παραγωγή Fox ανακοίνωσε την επιστροφή -μετά από χρόνια- της σειράς και θα πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι ηθοποιοί.

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του οι συμπρωταγωνιστές του στην δημοφιλή σειρά τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις του στο Instagram.

O Στίβ (Ίαζ Ζίρινγκ) με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του Λουκ Πέρι.«Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα υπέροχα μοιραστήκαμε τα τελευταία 30 χρόνια. Ας εμπλουτιστεί το ταξίδι σου από εδώ και πέρα, από τις υπέροχες ψυχές που “έφυγαν” πριν από σένα, όπως έκανες εσύ εδώ για όσους αφήνεις πίσω σου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η τηλεοπτική «Μπρέντα», κατά κόσμον Σάνον Ντόχερτι ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια του Μπέβερλι Χιλς, τότε που οι δυο τους ενσάρκωναν το πιο καυτό ζευγάρι της σειράς. «Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου δίνω τη δύναμή μου. Το έχεις», έγραψε η ίδια.

H “Kelly” Jennie Garth έγραψε:

«Με βαριά καρδιά, είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω τον θάνατο του Luke. Είμαι σε σοκ και δεν έχω λόγια πέρα από το ό,τι ήταν ένας αληθινά ευγενικός gentleman. Θα λείψει απ’ όλους όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και τους εκατομμύρια που τον αγάπησαν. RIP αγαπημένε Luke. Ο χρόνος σου εδώ ήταν πολύ σύντομος».

H “Andrea” Gabrielle Carteris έγραψε:

«Αγαπημένε Luke, είμαι συντετριμμένη και χωρίς λόγια. Φίλε μου, ήσουν μία δυνατή ψυχή και έχεις αφήσει το σημάδι σου. Την αγάπη μου και τις προσευχές μου για την οικογένειά σου και όσους σ’ αγαπούσαν. RIP»

O Bradon (Jason Priestley) αρκέστηκε σε ένα απλό ευχαριστώ απαντώντας στο Tweet του ραδιοφωνικού παραγωγού Ροζ Ουέστον που έλεγε πόσο είχε απολαύσει μια κοινή τους συνέντευξη στο παρελθόν.

Η Carol Potter έγραψε:

Η Kathleen Robertson έγραψε:

 

Η Alyssa Milano συγκλονισμένη από το θάνατο του Luke Perry, πόσταρε μία φωτογραφία του ηθοποιού στην προσωπική της σελίδα και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Δεν καταλαβαίνω πως έφυγε. Η ψυχή του πάντα έλαμπε τόσο φωτεινά. Το χαμόγελό του. Το ταλέντο του. Η καλοσύνη του. Ήταν πάντα το πιο cool άτομο στην αίθουσα. Ξεκουράσου με τους αγγέλους, γλυκέ μου Luke. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!