Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Opening party με Ιωάννα Τούνη και Ιωάννα Μπέλλα στην Θεσσαλονίκη (Εικόνες)

Πήθος προσωπικοτήτων από το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της συμπρωτεύουσας αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους και γνωστές φυσιογνωμίες του ελληνικού fashion crowd που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα, ειδικά για το opening party το “Nhaos Club”,  όπους τους υποδέχτηκε, ο  θρυλικός Dj Vasilis Tsilichristos, στο νέο hotspot της Θεσσαλονίκης, που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου interior designer Γιώργου Παντελούκα, στα πολυσύχναστα Λαδάδικα.

Tο “Nhaos Club” αποτελεί το τρίτο κατά σειρά επιχειρηματικό εγχείρημα των Βασίλη Βαρσάμη, Γιώργου Κελίδη, Ανέστη Λιώνη και Κωνσταντίνου Σκοπελίτη, μετά το διάσημο night club “Casper” το οποίο γράφει ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας. Πριν από το opening party ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και όλη η ομάδα του “Nhaos Club” υποδέχτηκαν εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα μοναδικό δείπνο στο all day bar restaurant “Blanc Gastro-Bar” που ανήκει στον ίδιο όμιλο.

Στο κατάμεστο “Nhaos” το party κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες – πάντα υπο τις μουσικές επιλογές του Βασίλη Τσιλιχρήστου – ενώ το live performance του Steven Aderinto κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος αλλάζει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

 

Βαρσάμης-Σιανίδης-Λιώνης-Γεωργιάδης

Άννα Καψάλη-Νίκος Γεωργιάδης-Χάρης Σιανίδης-Σάββας Σπαθαρίδης

Σκοπελίτης-Βαρσάμης-Παντελούκας-Τσιλιχρήστος-Λιώνης-Κελίδης

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!