Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε ποιοι διάσημοι διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο (Εικόνες)

Το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio διασκέδασε ο Βαλάντης στην πρώτη νυχτερινή έξοδό του μετά την περιπέτειά του. Ευδιάθετος ο Βαλάντης διασκέδασε με τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου και δέχθηκε την πρόσκλησή του να ανέβει στην πίστα όπου τραγούδησαν παρέα.

Το βράδυ της Παρασκευής στο Posidonio διασκέδασε ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τις μουσικές περιπλανήσεις στα ερτζιανά με το «G Poly Show».

Ο G Poly επισκέφθηκε τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του όπου είχαν μια φιλική κουβέντα. Την ίδια βραδιά στο Posidonio διασκέδασε και η Μαρίνα Κορακίδη παίχτρια στο «My style Rocks2”.

Ο Πάνος Κιάμος με το νέο του τραγούδι «Αυτό να το θυμάσαι», το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ», τα άλλα: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής»  και με τις παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες του δημιουργεί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα  με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν παρέα του.

Το κέφι κρατούν στα ύψη ο Νικηφόρος και η Μαλού.

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου «Σαν αλήτης» έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια views στο youtube ενώ το καινούριο τραγούδι της Μαλού, «Άτακτο παιδί» έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου.

Οι Deevibes βάζουν την δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!