Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η κομψή εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στo σόου του Βασίλη Ζούλια στην AXWD (Εικόνα)

Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια παρουσίας του στον χώρο της Μόδας ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την νέα του κολεξιόν στα πλαίσιο της Athens Xclusive Designers week.

Στο σόου του γνωστούς σχεδιαστή παρευρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι, ανάμεσα τους και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία έκανε, όπως πάντα μια κομψή εμφάνιση.

Special guest ο Χάρης Χριστόπουλος που με ένα εντυπωσιακό concept, φωτογραφίζοντας live τα μοντέλα της κολεξιόν καινοτόμησαν για άλλη μια φορά και εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Με μουσική υπόκρουση μεταξύ άλλων το Vogue της Madonna και το Τoo funky του George Michael η επίδειξη του Βασίλη Ζούλια ήταν το καλύτερο φινάλε της 24ης Athens Xclusive Designers Week.

Εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή των supermodels των 90s, ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα συλλογή Υψηλής Ραπτικής του σε ένα μοναδικό σκηνικό στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, με διαχρονικές δημιουργίες στα πιο φανταχτερά χρώματα διακοσμημένες με λαμπερές παγιέτες και φτερά και θηλυκά βολάν συνοδευμένα με τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου.

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΡΙΑΝΗ ΖΟΥΝΑΛΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ – ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!