Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Νύχτα απόλυτου κεφιού στον Κιάμο (Εικόνες)

Τσιμιτσέλης, Γερονικολού, Τρανούλης, Γιώτης και Χαριτοδιπλωμένος διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

Νύχτες απόλυτου κεφιού ζουν οι παρευρισκόμενοι στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο να δίνει το σύνθημα της διασκέδασης. Όλοι γίνονται «ένα» με τον Πάνο Κιάμο με τις μεγάλες επιτυχίες του και τις νέες: «Θέλω να σε ξαναδώ», «Χαρταετός», «Τάσεις φυγής», «Αλλού εσύ». Το τραγούδι «Αυτό να το θυμάσαι» από το νέο του CD ακολουθεί τον δρόμο επιτυχίας των προαναφερθέντων. Ο Νικηφόρος και η Μαλού συμβάλλουν στο κέφι με τις δικές τους επιτυχίες και τις ερμηνείες τους ενώ οι Deevibes βάζουν την δική τους σφραγίδα.

Στο Posidonio διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού και η παρέα τους. Τα λουλούδια είχαν την τιμητική τους από και προς τον Πάνο Κιάμο και η παρέα διασκέδασε με την ψυχή της.

Εκεί  διασκέδασε ο Αναστάσιος Τρανούλης του οίκου μόδας «Τρανούλης». Ο Αναστάσιος Τρανούλης με την όμορφη σύζυγό του επισκέφθηκαν τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του όπου είχαν μια φιλική κουβέντα. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης που επισκέφθηκε τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του. Ο Δημήτρης Γιώτης για τρίτη συνεχή χρονιά θα παίξει «Το ημερολόγιο ενός τρελλού» του Νικολάι Γκόγκολ. Τέλος σε μια σπάνια εμφάνιση του , το Posidonio επέλεξε για να διασκέδασει και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

       

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!