Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ανάβει» φωτιές στο τζακούζι λίγο πριν την πρεμιέρα του Nomads (Βίντεο)

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του Nomads 2, ενός παιχνιδιού που έχει διαφημιστεί πάρα πολύ από τον ΑΝΤ1 και στοχεύει να κάνει θραύση. Το πως θα το καταφέρει ενώ το 80% των συμμετεχόντων είναι παντελώς αδιάφοροι είναι ένα θέμα.

Σίγουρα ένα από τα δυνατά χαρτιά είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και πιστεύουμε ότι πρέπει να ποντάρουν τα πάντα πάνω της.

Δεν είναι μόνο ζήτημα αναγνωρισιμότητας. Ότι δηλαδή είναι η πιο δημοφιλής από τους παίχτες. Είναι και ότι μιλάμε για μια κοπέλα που έχει φανατικό κοινό και γενικώς δημιουργεί τα μεγάλα πάθη. Και πώς να μην το κάνει με τέτοιο κορμί και τέτοια νάζια.

Την Πέμπτη 11/10 θα γίνει η πρεμιέρα του Nomads 2, αλλά εδώ και μια βδομάδα οι παίχτες βρίσκονται σε resort στη Μαδαγασκάρη για να περάσουν άνετα και χορταστικά τις μέρες πριν ξεκινήσουν τα ζόρια. Στην πραγματικότητα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τους υπόλοιπους τα ζόρια ξεκίνησαν από το Σάββατο, όταν και μετέβησαν στις παραλίες που θα ζήσουν για το επόμενο διάστημα.

Για το καλό κατευόδιο η Δήμητρα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της όπου χαλαρώνει στο τζακούζι και σίγουρα δεν γίνεται να μην εστιάσεις στο μπούστο της. Εικόνα που θα την δούμε σε αφθονία μόλις αρχίσει να προβάλλεται το ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/BojgskiFcTF/?taken-by=dimitraalexandraki1

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!