Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: Chic εμφάνιση σε εγκαίνια καταστήματος στη Γλυφάδα! (Εικόνες)

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στα νότια προάστια και στα εγκαίνια γνωστού του «Skechers Concept Store» στην Γλυφάδα,  σε μια βραδιά που δεν έλειπε καταστήματος αθλητικών, όπου συνάντησε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Chic και χαμογελαστή η Φαίη έκανε τις αγορές της και φυσικά φωτογραφήθηκε με τους φίλους της!

Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που επί χρόνια εμπιστεύονται το brand για τις αγορές τους, βρέθηκαν στο grand opening του καταστήματος, αγόρασαν τα αγαπημένα τους παπούτσια  διασκέδασαν με την Josephine Wendel που ξεσήκωσε τον κόσμo με ένα μοναδικό live act. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Φαίη Σκορδά-Σάμυ Φάις-Ντορέτα Παπαδημητρίου-Βαρβάρα Φάις 

Αmbassadors της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, η πρωταθλήτρια μπάσκετ Κατερίνα Χαλικιά, ο πρωταθλητής πάλης Κωνσταντίνος Τσεπάνης, η πανευρωπαϊκλη αθλήτρια αλπικού σκι Μαρία Σαμαρίνου ο yoga trainer Ιων Μάγκος, και η γυμνάστρια Ροδάνθη Καπαρού.  Η «Skechers» διατηρεί στην ομάδα της διάσημους αθλητές και celebrities  που είναι Αmbassadors των συλλογών της. Για τις Skechers Lifestyle συλλογές της Αmbassadors  είναι η Camila Cabello, η πολυπλατινένια τραγουδίστρια του διάσημου hit “HAVANA”,  η glamour trendsetter Βρετανίδα ηθοποιός Κelly Brook , η τηλεοπτική persona Brooke Burke -Charvet κτλ, ενώ για την πολυβραβευμένη συλλογή της Skechers performance οι θρυλικοί αθλητές  David Ortiz, Tony Romo, Sugar Ray Leonard and Howie Long κτλ.

 

Έλλη Αγγελιδάκη, Ειρήνη Κολιδά, Σπυριδούλα Τριάντου, Έλενα Κώνστα

 

 

Έλλη Αγγελιδάκη, Κλέλια Πανταζή

Τζένη Τζιβεριώτη, Στέλλα Δημητρίου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!