Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Shaya: Μας δείχνει τις μπομπονιέρες της λίγο πριν τον γάμο στη Λευκάδα (Εικόνα)

Στην τελική ευθεία για τον γάμο της βρίσκεται η Shaya αφού το Σάββατο θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του μονάκριβου γιου της Θοδωρή Παπαντώνη. Το μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη περιοχή Νυδρί της Λευκάδας. Το νησί του Ιονίου αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού γι’ αυτό άλλωστε επέλεξαν να ζήσουν εκεί την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο καλός τους φίλος Νίκος Βερύκιος.

Η Shaya πετάει στα σύννεφα από χαρά καθώς μετρά αντίστροφα για το μεγάλο γεγονός. Μαζί με το γάμο θα γίνει και η βάφτιση του μικρού Jason. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τις μπομπονιέρες των μυστηρίων και οι ευχές άρχισαν να πέφτουν βροχή. Το ζευγάρι αγαπάει το καλοκαίρι και αυτός είναι ο λόγος που θέλησε να υπάρχουν παντού διακοσμητικά στοιχεία από την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Όπως θα δειίτε στη φωτογραφία, οι μπομπονιέρες είναι καφέ κουτάκια με κορδέλες σε γαλάζιες και μπλε αποχρώσεις, άμμο, αστερίες και κοχύλια. Η γλυκιά μανούλα μας έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο όμορφο γούστο έχει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!