Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αννα Βίσση: Η έκπληξη απο τον πρώην συνεργάτη της Μαικ Νικολάτο στη Μύκονο (Εικόνες)

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τριπλού live δίσκου της, «Hotel Ερμού 2015-2018», από την Panik Gold, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση των ψηφιακών πωλήσεων μέσα σε μισή ώρα και τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει και στα φυσικά καταστήματα, η “απόλυτη Ελληνίδα star” ανέβηκε, στη σκηνή του Jackie O’ και παρέσυρε τον κόσμο όπως μόνο εκείνη ξέρει. Εκεί την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με τα Παραπολτικά και την Σπυριδούλα Τριάντου, ο αγαπημένος της φίλος και  συνεργάτης στα ρώτα της βήματα, ο στυλίστας και σχεδιαστής Μαικ Νικολάτος, επισκέφτηκε το νησί μόνο για να απολαύσει την φίλη του. Εκείνη μόλις τον είδε ενθουσιάστηκε. Μπροστά στον κόσμο φώναζε το όνομά του ενώ λίγο αργότερα τον ανέβασε στη σκηνή παρουσιάζοντας τον στο κοινό; «Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ, που μου άλλαξε το λουκ μου τη δεκαετία του 90. Ο Μάικ Νικολάτος» είπε συγκινημένη και του ζήτησε να μείνει στη σκηνή να χορέψουν μαζί το επόμενο τραγούδι της. Έτσι κι έγινε.

 

 

Ο Νικολάτος έζησε  πολλά χρόνια στην Αμερική. Πρόκειται για  έναν απο τους πιο διάσημους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο αφού ‘έντυσε πολιτικούς, πριγκίπισσες, αστέρες – ήταν τέσσερα χρόνια στενός συνεργάτης στης Σερ- ενώ  επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και του θεάτρου.

Μαζί με τη Σερ

Με την Άννα συναντηθήκαμε τυχαία στο Politia Tennis Club όπου πήγαινα και έπαιζα τένις.έψαχνε με τον Νίκο (Καρβέλα) έναν στυλίστα τότε.  Την άλλη μέρα πήγα σπίτι τους και έτσι αρχίσαμε τη συνεργασία. Ο Νίκος έφτιαχνε τότε τον δίσκο «Φωτιά» που ήταν ο πρώτος λαϊκός. Έπρεπε να αλλάξει όλο το ύφος της, τότε ήταν με καρέ μαλλί κοντό, άλλο στυλ» Ήταν τη περίοδο που η Άννα Βίσση άλλαξε ολοκληρωτικά! Την αλλαγή την δέχτηκε εύκολα, με εμπιστεύτηκε» δηλώνει στο Secret. Από τότε έγιναν κολλητοί φίλοι. «Στη Μύκονο θυμηθήκαμε τα παλιά. Η Άννα είναι μια σταρ με καρδιά μικρού παιδιού. Γι αυτό τη θαυμάζουν όλοι. Είναι σπάνιος άνθρωπος»  δηλώνει! Εκείνη από την πλευρά της, φωτογραφήθηκε μαζί του και δεν έκρυψε τη χαρά της που τον είδε ξανά.  Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έχασαν επαφή αφού ο γνωστός σχεδιαστής διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και την κόρη τους Σοφία.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!