Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλειώ Λιάπη: “Ο Πάνος Καμμένος είναι ό, τι πιο σιχαμερό έχω δει ποτέ στην πολιτική ζωή του τόπου”

Η καλλονή από την Σάμο που είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Big Brother,  έχει άποψη και την εκφράζει δημόσια. Συγκλονισμένη και αηδιασμένη με όσα έχει δει τις τελευταίες μέρες, καταδικάζει την συμπεριφορά του Πάνο Καμένο μέσα από ένα κείμενο που δηλώνει πολλά…’

“Σε είδα. Ολοι σε είδαμε. Σε είδαμε να ξεφτιλίζεις τον κύριο και το κοριτσάκι του επειδή σου είπε δακρυσμένος ότι ηταν πέντε ωρες στο νερό χωρίς βοήθεια και πηγες να τον βγάλεις τρελό. Σε είδαμε να απαξιώνεις την κοπελίτσα όταν σου είπε κλαίγοντας ότι ο καλύτερος της φίλος ειναι αγνοούμενος. Σε είδαμε να φοβίζεις τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας αυτούς που με τους φόρους που τους βάζεις σου καλύπτουν έξοδα ταξιδιών και καζίνο.
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, όταν είσαι κυβέρνηση και κατέχεις θέση υπουργού σε μια εθνική τραγωδία απλά ΣΚΑΣ, αναλαμβάνεις ευθύνες και προσπαθείς να βοηθήσεις. Δεν επιτίθεσαι, ούτε ειρωνεύεσαι πολίτες που ο πόνος και η οργή πλημμυρίζουν τις ψυχές τους. Ο Πάνος Καμμένος είναι ό, τι πιο σιχαμερό και αηδιαστικό έχω δει ποτέ στην πολιτική ζωή του τόπου. Ένα τίποτα, ένας άδειος ασκός, ένας φελλός. Πόσο λυπάμαι για αυτό το κατάντημα”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!